Általában 4 nap a rakszures eredmény. Már 2 hete voltam. Bajt jelent ha még nem küldték? Magán rendelőben voltam.
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 19:25
11/11 anonim válasza:
Nekem magánban sem 4 nap volt, ha jól emlékszem, legalább két hét, csak nem voltam ott megelégedve a szolgáltatással, ezért nem mentem vissza. Most nem magánban voltam, itt 4 hetet mondtak, pont ma telefonáltam és meg is lett az eredmény.
Ha késik az eredmény, a legvalószínűbb, hogy elkutyulták valahol, vagy elfelejtették elküldeni a rendelőnek. Van olyan, hogy később érkezik meg, mint mondják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!