Általában 4 nap a rakszures eredmény. Már 2 hete voltam. Bajt jelent ha még nem küldték? Magán rendelőben voltam.
Figyelt kérdés
2018. dec. 3. 19:25
1/11 anonim válasza:
Szerintem menj és érdeklődj. Lehet vmi rendszerhiba csak. Szerintem 4 nap után mindenképp visszajeleznének.
2/11 anonim válasza:
Telefonálj rájuk. Simán lehet, hogy elfelejtették.
3/11 anonim válasza:
Nekem mindig azt mondja az orvosom, hogyha egy héten belül nem kapnék SMS-t, illetve nem hívnak az eredmény miatt, akkor keressem őket én.
Ez nem feltétlenül jelent bajt, olyankor is inkább igyekeznek minél előbb tájékoztatni. Lehet, hogy csak elfelejtették, előfordul.
4/11 A kérdező kommentje:
Most néztem vissza, hogy az elmúlt években 4 nap volt. Ezért fel is hívtam a dokit, azt mondta írjak emailt. De addig totál kivagyok. Aggódok.
2018. dec. 3. 19:47
5/11 anonim válasza:
Szerintem ne aggódj. Pont azért lehet, hogy valahogy elfelejtették, mert nincs semmi baj. Ha lenne, akkor odafigyeltek volna rá, hogy értesítsenek.
6/11 anonim válasza:
Nekem 4 hetet kellett várnom az eredményre, igaz, előre ezt meg is mondták. Szerintem ha baj lenne, akkor minél gyorsabban értesítenének.:) De azért esetleg telefonálj be, hogy mikorra várhatod az eredményt.:)
7/11 A kérdező kommentje:
Sztk ba nekem is 1 hónap szokott lenni, de most magánba voltam, ezért is idegesít. Itt 4 nap szokott lenni. Köszönöm a válaszokat!
2018. dec. 4. 09:05
8/11 A kérdező kommentje:
Na most írt a doki hogy még nem érkezett meg es amint megvan küldi. Csak nem értem, hogy eddig miért jött meg 4 nap alatt.
2018. dec. 4. 09:07
9/11 anonim válasza:
Ha nem értesítenek akkor nincs baj...
Ha baj van akkor szoktak.
De ha ennyire nem vagy nyugodt kérdezz rá.
Elfejelteni ilyet nem nagyon szoktak.
10/11 A kérdező kommentje:
Hívtam este a dokit, azt mondta írjak emailt, utána néz. Irtam. Arra jött a válasz, hogy még nem érkezett meg az eredmény.
2018. dec. 4. 10:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!