Pikkelysömör a nemi szerven, segítség?
21 éves vagyok és 17 éves koromóta van pikkelysömör a hajas fejbőrömön. Anyukámtól örököltem először is ,mivel neki is van. Plusz rettenetesen stresszes vagyok mindig.
Pár hete megjelent a puncimon. Az elején azt hottem gonba,de aztán kiderült ,hogy pikkelysömör. Piros,viszket,de nagyon :(
Ha a barátommal szexelünk akkor utána ég,csíp, kis sebek keletkeztek legutóbb ,mert a kezével simogatott durvábban.
Nem tudok vele remdesen együtt lenni,mert kidörzsölődik 1-2 lökés után és fáj :(
Valamint nagyon rossz amikor pl egyetemen vagyok és elkezd viszketni.
Milyen orvoshoz tudnék ezzel fordulni? Nőgyógyász vagy bőrgyógyász?
Valamint é eléggé ellene vagyok a szteroidos krémeknek...valamit tudtok ami segít a tüneteket eltüntetni?
Nem szeretném ha a dolog rányomná a bélyegét a párkapcsolatomra vagy teljesítményemre...:(
Annyit tudtam eddig tenni,hkgy elkezdtem bugyi és pizsamanadrág nélkül aludni,hogy tudjon szellőzni,valamint napi 2x bekenem aloe vera géllel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!