Nagyon-nagyon száraz bőr lehet betegség miatt? 20/l mit használjak rá?
Figyelt kérdés
Alapból barna vagyok, barna bőrrel.
Viszont nagyon durván száraz, repedezett, érdes, hámló a bőröm. A könyököm fekete, érdes, keméyn pikkelyes, mint a krokodilnak.
Iszok eleget, meg a legszárazabb bőrre való Nivea testápolót használom, de semmi.
Ami érdekes, hogy az arcbőröm is nagyon száraz, de közben a T vonal meg zsíros.
Eléggé érzékeny, pikkelysömörös a bőröm.
2018. szept. 8. 12:29
1/6 A kérdező kommentje:
Nem akarok korán öregnek tűnni emiatt és csúnya látvány is.
2018. szept. 8. 12:30
2/6 anonim válasza:
A bőrgyógyászt már kérdezted? Mit javasolt?
3/6 Skatebird válasza:
Aloe propolis-t próbáltad? Elég húzós az ára, de nekem bevált és kevesebb is kell belőle. Meg a kecsketejes kézműves szappan is segített valamennyit.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi.
Bőrgyógyásznál sosem voltam.
2018. szept. 8. 14:46
5/6 anonim válasza:
Csináltass pajzsmirigy hormonvizsgálatot - pl. Centrumlab 11 ezer forint - és menj el vele egy endokrinológushoz. Simán lehet pajzsmirigy alulműködés, ami több más gondot is tud okozni, pláne ha más tüneted is van, ami esetleg nem tűnik fel.
6/6 anonim válasza:
Miért nem mész bőrgyógyászhoz?
Próbáld ki a nivea kék tégelyes krémet, az zsíros, mégis gyorsan és jól beszívódik, éjszakára a legjobb, nagyon jól hidratál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!