fiuk, nektek nem melegíti túl lent azt aminek egyébként nem lenne szabad melegedni az egészség és nemzőképesség megőrzése érdekében?
2018. dec. 23. 19:41
12/18 A kérdező kommentje:
Ezt én is kérdezném, úgy tudtam nem jó ha a fiúknak túl szoros s meleg van ott lent mert akkor nemzőképtelenné válhatnak.
2018. dec. 23. 22:16
13/18 anonim válasza:
En special nem szoktam ugy hordani csak segedeszkozkent hasznalom:D
Am meg nagyon vadito tud lenni szamomra egy egesz nap hasznalt betet:D
Viszont a veres nem jatszik:D
Tudom fura egy fetis, de ez van.
2018. dec. 24. 15:57
14/18 anonim válasza:
Hogy csináljátok páran hogy kényelmes? Mensi alatt azt a nagyon pufit kell használjam mivel nekem erős, de számomra kényelmetlen és zavaró, sokszor legszívesebben letépném magamról de hát valamit csak kell használni amikor menstruál az ember lánya. Más alternatíva nálam nem jöhet szóba.
jún. 5. 06:41
15/18 anonim válasza:
Nyáron vagy melegben én éjszakait szoktam, de a vékonyabb fajtából. Meg lehet szokni és fel is izgat, főleg, ha a Feleségem is látja vagy tud róla éppen vagy együtt vagyunk/leszünk. (Nem zavarja egyébként. Csak néha szól, hogy ne hordjam sokat!) ;)
Télen vagy hidegebb időben jól is esik, ha vastagabb van éppen benn. ;)
Ennyi! Hozzászoktam, hogy ez a “keresztem”, de a Feleségem pedig nem hiába a Párom. A legcsodálatosabb a számomra, emiatt is! 🙏🏽
jún. 6. 00:28
16/18 anonim válasza:
Szerintem mindegyik lány nő szereti használni,sok betét kellemes érzetu,sok tini lány is kibrobalgasa mielőtt megjön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!