Melyik betétnek műanyagos a fedőrétege?
Figyelt kérdés
Most térek vissza a betétre és nem akarok bele futni egy ilyenbe mert kellemetlen számomra.Befűlled,irritál.2018. okt. 27. 12:05
1/3 anonim válasza:
Az összes egy része műanyag. Vannak, amiknek több, általában az olcsóbb és nem márkás betétek főként műanyag vacakok, de még a legjobb minőségű betétek is valamilyen szinten műanyagok, de vannak köztük azért légáteresztőek is, de akkor sem olyan, mintha nem viselnél betétet. Én ezért nem használok betétet egyrészt, másrészt, mert olyan érzésem van tőle, mintha pelenka lenne rajtam. Egyszerűen utálom a betétet.
2/3 anonim válasza:
Őszintén szólva, én még nem találkoztam olyan betéttel, amin ne lett volna műanyag réteg (max a kis tisztasági betétek, de azok meg nem arra valók, hogy egy egész menzesszel megbirkózzanak)
Utálatos találmány...
3/3 anonim válasza:
A jobb minőségűek közül az Allways-nek műanyag a fedőrétege, bár van belőle "soft" puhább változat, ami egy fokkal már jobb, de még mindig nem az igazi. A Libresse-nek pamutos a teteje, és jó a minősége, megbízható. Én is ezt használom, mert ez vált be legjobban. Azon kívül egyes Bella for teens betétek is pamutos fedőrétegűek, illetve a Naturella, de azt nem igazán ajánlom, mert nem igazán jól szívja fel a cuccost. Vagy a Helen Harper nagyon finom puha még. Illetve a tesco saját márkása sem műanyag, és kifejezetten jó a betét is. Nekem kellemes meglepetés volt. Hirtelen most ennyi jut eszembe, amik tuti nem műanyag fedőrétegesek, és érdemes lehet kipróbálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!