Nem jön meg a megvonásos vérzés?
Elso vagyok. A 7 tab.mentes napban kell jonnie tehat meg van ido.
Nekem mindig a 3-4 en jon.
Mi lenne, ha például elolvasnád a tájékoztatót? Nem dísznek adják...
"Mi a teendő, ha nem jelentkezik vérzés a tablettaszedés szünetében?
Ha minden tablettát rendesen bevett, nem hányt, nem volt súlyos hasmenése, és nem szedett más gyógyszert, nem valószínű, hogy terhes. Ha a megvonásos vérzés nem jelentkezik két egymást követő tablettamentes héten, lehetséges, hogy Ön terhes. Azonnal keresse fel kezelőorvosát. Ne kezdje el szedni a következő csomagot, amíg nem bizonyosodott meg arról, hogy nem terhes."
Egyébként meg a szünet 7 napos. Te a 4. napon vay. Van még 3 napod. Innentől kezdve nem is értem, miért aggódsz. Nekem mindig az 5-6. napon kezdődik a megvonásos vérzés.
Köszönöm a válaszokat
Elolvastam a tájékoztatót, de köszönöm szépen. Csak megijedtem, mert azt nem írja, hogy mi a teendő, ha első levél után nem jön meg. De akkor nincs gond, köszönöm.
Csináltam tesztet is, negatív lett :)
Köszönöm a nyugtatást, így estére meg is jött :)
Köszönöm szépen még egyszer mindenkinek❤️
❤️
Velem olyan is volt 1x h nem jott meg, teszt negativ, doki mondta h folytassam. Utanalevo levelnel megjott a 3.tab.mentes nap azota jo. Jajj es van egy nagyon jo dolog amit kiprobaltam (persze ha vki tenyleg terhes nem mukodik DE ez minket nem erint) ROZMARINGtea !! Azt a tab.mentes 1.naptol a 3.-4.napig napi 1x igyal, verboseg erosito. Meg nekem jo az akkori kozerzetemre is 😀
Fajdalomcsillapitot meg azota nem nagyon kell szednem mikor jon, Mistral elott sajnos borzaszto gorcs volt..nekem "muszaj" a hormon most. Regen nem tudtam havi 5 napbol 2-3 nap semmit azaz Semmit csinalni sehova menni annyira fajt.. Csak a hormon oldotta meg de az se 100% ban csak igy nem halok bele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!