A megvonásos vérzés erősebb vagy gyengébb?
Figyelt kérdés
2018. aug. 10. 15:57
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen.
És még az lenne a kérdésem, hogy ugyan annyi ideig tart mint egy rendes menzesz vagy sem?
2018. aug. 10. 16:41
3/5 anonim válasza:
Van kinek ugyanannyi, van akinek kevesebb, emberfüggő. És az sem igaz hogy gyengíti, mert nem feltétlenül, de valóban a legtöbb nőnek gyenge lesz. Nekem pl 5 napos volt, közepes erősség, most 3-4 nap és gyenge. De van akinek nem változtat semmin.
4/5 anonim válasza:
Nekem gyengébb. Nincs görcs, nem kell szednem a görcsoldót, viszont vérzés előtti két három nappal durva fejfájásom szokott lenni.
28N
5/5 A kérdező kommentje:
Akkor lehet nekem is ezért fájt a fejem? Remélem kevesebb lesz, mert kedden megyünk nyaralni és azért fürdeni is szeretnék a Balcsiba.
2018. aug. 10. 19:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!