Miért gyengébb a vérzésem?
Figyelt kérdés
Idén jött meg először, szept. 6-án, akkor nagyon erős volt a menstruációm. Azóta volt kétszer és azok viszont másabbak voltak, amilyen erős volt az első a mostaniak olyan gyengék. 21-én kell majd megjönnie a negyediknek, már vannak előjelei...(barna folyás, fájós mell) remélem ez már normális lesz...ti mit gondoltok erről? A védőnő a suliban azt mondta mikor mondtam neki mikor jött meg(mert volt ilyen vizsgálat) akkor kérdezte hogy azóta volt e már második, és mondtam hogy igen, és mondta hogy ezek szerint nekem rögtön beállt. De mitől lehet ez hogy Ennyire kevés van? Egy betét egy nap bőven elég, az elsőnél meg elhasználtam 8-9 betétet egy nap...SEGÍTSETEK! PLS! Mondjátok hogy nincsen nagy bajom! :( 13/l2017. nov. 19. 16:22
1/6 anonim válasza:
Meg nagyon az elején van meg csak párszor jött meg neked ez meg teljesen normális hogy ennyire változik a mennyisége nem kell megijedned tőle. Én mar kb hat éve menstrualok és meg nekem is változik van amikor erősebb van amikor viszont kevesebb van. A betétet viszont cseréld többször egy nap ne csak egyszer meg akkor is ha nem telt meg rendesen mert nem túl jo egész nap egy betettel lenni.
2/6 anonim válasza:
Teljesen normális. Még csak most jött meg. Nem általános, hogy az elején mindig minden hónapban egyáltalán megjön és az sem, hogy végig egyforma erősségű vérzésed lesz.
Majd idővel rendszeressé válik és a mennyisége is beáll.
3/6 anonim válasza:
Nyugi!:) Még évekig csinálhatja ezt,sajnos.De tényleg örülhetsz,hogy egyelőre rendszeres,mert egyáltalán nem biztos,hogy így is marad.Az is normális,ha néha kihagy 1-1 hónapot vagy akár többet is.
A mennyisége is változó lehet,mint,ahogy most is tapasztalod.Ez így van jól,hidd el.
4/6 anonim válasza:
Persze normális. Azért van mert még ,,nem állt be". Idővel rendeződni fog, és kb. ugyanolyan erősségű lesz mindig.
Nekem pl. az első meg az utolsó nap mindig gyengébb, alig vérzek, a többi meg ,,közepesen erős".
5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos válaszokat! :) Most megnyugodtam.
2017. nov. 19. 20:06
6/6 A kérdező kommentje:
Mindenkinek ment a zöld kéz! ;)
2017. nov. 19. 20:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!