Barátnőm egyre gyengébb, kimerültebb, mi lehet a baja?
Nos kezdem ott, hogy szerintem tudom a probléma forrását, ami a táplálkozása és az inaktív életvitele...
Nos tehát 8-5ig dolgozik, hetente 2*ezután még kozmetikai iskolába jár...
Az alvással nem lehet túl sok probléma általában 10-6:30ig alszik minden nap... mégis mindig totálisan kimerült... amúgy takarító egy óvodában, szóval nem kemény fizikai melós :)
Inni biztosan nem iszik eleget, enni rengeteg zsírosat eszik... hiába mondom neki, hogy ezen változtatni kéne... már annyira kimerült, hogy fel sem fogja... egyszerűen szörnyű, egyre inkább csak árnyéka önmagának... szerintetek hogyan lehetne segíteni rajta?
Takarító egy óvodában. Csináld utána egy hónapig, és teljesen kiégsz benne.
Amit érez, nem fizikai, hanem lelki kimerültség, mikor a farkad kivan a munkáddal, de be kell menned minden nap.
Ja azt kifelejtettem, a lényeget...
Elmondása szerint mindig probléma mentes volt a mensije, és 5 nap alatt lezajlott, de az utóbbi 1, 1.5 évben egyre inkább elhúzódik és össze vissza jön 8 napon keresztűl is.
Nőgyógyász szerint nincs semmi probléma... mondjuk maszekra nincs pénz csak sztk-snál volt.
Ja és spirálja van.
Egy kis kocogás a oarkban, egészséges étel jót tesz.
Most néztem utána, hogy mi okozhat fáradtságot:
-alváshiány
-mozgáshiány
-zsíros és kalóriadús ételek fogyasztása
-túlsúly
-diétázás vagy alultápláltság
-folyadékhiány
-stressz, túlhajszoltság
-rosszul szellőzött, száraz levegőjű helyiségekben való tartózkodás
-a légtérben lévő mérgező és egyéb káros anyagok (munkahelyen vagy otthon)
Ebből egy párat a kérdésben is meg lehet találni. Esetleg lehet, hogy D vitamin hiánya van. Legyen minél többet a napon pl: kocogás a parkban v máshol, de a napon
Menjetek túrázni mondjuk a hegyekbe (a friss levegő végett).
Esetleg stresszes a barátnőd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!