Sok kislány miért várja annyira azt hogy, mikor jön már meg a menstruáció ja?
Mert "nagylányok" akarnak lenni.
Én is vártam mert mindenhonnan azt lehet hallani hogy nekem már megjött.
11 évesen én is azon paráztam hogy nem jött meg, habár ez teljesen normális volt ilyen fiatalon. Én is paráztam mert azt hallottam hogy megjött már mindenkinek az osztályomból , pedig én voltam a legmagasabb és legfejlettebb.
Nem kell ezt annyira várni.
Nem tudom,én nem vártam,rosszul voltam még a gondolattól is,hallani se akartam ilyenekről,és mindig úgy voltam vele,hogy ez velem meg sem történhet annyira rossz.Amikor 5.-ben megjött elbőgtem magam,alig mertem megmondani anyának (pedig vele mindig mindent megbeszéltem es meg is beszelek a mai napig!!),égve kellett hagyni a kis lámpát éjszaka mert egyszerűen azt gondoltam ez egy rossz álom:DDD Azóta persze ezek megszűntek.
Szóval szerintem nem várja mindenki annyira 🤔 16/L
Nekem 11 évesen érkezett el a "Mikulás", szinte elsőként az osztályban. Mindent tudtam a dologról (édesanyám szakápoló, alaposan felkészített a dologra; cipeltem magammal a tisztasági betétet, szárnyast, éjszakait... Felkészültem mindenre :D), de már akkor utáltam. Abszolút nem vártam a dolgot, néhány barátnőmnek előttem jött meg, láttam a szenvedésüket a betéttel. :)
Egyedül az akkor 3 éves unokatesóm reakciója miatt volt poén a dolog: a dundi kislány berontott a fürdőbe, amikor pont szerencsétlenkedtem a betéttel, elordította magát, hogy "Te bizony bekakáltál!", és ugyanazzal a lendülettel kiviharzott az ajtón. Ezután mindenkinek azt mondta, hogy mi történt velem. :D Amikor elmagyaráztuk neki, hogy mi is ez, teljesen rosszul lett. Kiakadt. :D
Én pl azért vártam, mert a végére már egyedül nekem nem jött meg az osztályban, és a többi lány kezdett kiközösíteni, mert hogy "kicsi vagyok"...
Most inkább választanám a pár idióta kiközösítését, mint a havibajt, de sajnos nem kívánságműsor. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!