Mitől van túró szerű folyásom?
Nemi életet élek egy férfival,és elkaptam (nyílván tőle) bakteriumot vagy gombát. Jártam sztk s nőgyógyásznál,aki semmit se mondott,egy igazi paraszt. Kénytelen voltam magánrendelésre elmenni ahol 15ezer Ft ot fizettem a vizsgálatért és kupot használtam.
Elmúlt a problémám hála a jó égnek. Ez egy hónapja volt. Tegnap óta túrós folyásom van amit nem értek.
Óvszerrel védekezünk,és már nem tudok mire gondolni.. Talán valaki mással is lefekszik...Mert fogalmam sincs már,hogy mitől van ez a tünetem. Nyilvános wcn nem is jártam,se úszoda. Óvszer tudom nem 100%-os,mivel a herezacskót nem védi,de már csak erre tudok gondolni...
A pasi sajnos offos is,vagyis nem sajnos....
Lehet így is gombám?!
Őszíntén szólva az sztks orvoshoz nem fogok vissza menni, és hogy megint 15ezret kifizessek ami elvileg már ki lett kezelve....
Nem lett kikezelve. Pedig mondtam neki,hogy vegyem krémet és használja.
Az volt a válasza, hogy neki semmi baja..-.-
Hogy ő régebben elment nemibeteggondozóba,mert irritálta valami a hímvesszőjét,de azt mondták neki,hogy nem fertőzés,hanem allergia...
Ezek után mit gondoljak róla.... :-(
Mehetek vissza a magánhoz újra receptért...
Mivel nem lett kikezelve ezért visszafertőzött.
Vegyél Canesten kombit, az jó gombára.
Majdnem egy évig nem volt szexuális eletem.
Semmi gondom nem volt magammal oda lent.
De jó is volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!