Terhesség alatt inzulinrezisztencia?
Egy kicsit lehet,hogy hosszúra fog sikeredni,de szeretném ha segítenétek. Negatív kommentelők kíméljenek.
A férjemmel majdnem egy évig próbálkoztunk a babával mikorra sikerült,de sajnos elvetéltem az 5. héten. Utána nem szerettem volna ha elkezdünk úgy próbálkozni,hogy nem csináltatok vizsgálatokat. Elmentem nőgyógyászhoz aki elküldött hormonvérvételre, semmi eltérés nem volt. Majd elmentem egy cukorterhelésre is inzulinszinttel együtt. Azt mondta akkor az endo doki,hogy kezdődő inzulinrezisztenciám van, de kezelhető sport diéta, és mondta,hogy ír fel gyógyszert is ha szeretnénk majd babát. Elkezdtem közben szedni Gynositolt amit azt mondott a nőgyógyászom,hogy hozzájárul az inzulinrezisztencia megfelelő működéséhez. Ez ebben az év áprilisában volt. Elkezdtem szedni a merckformint gyógyszert de viszont kimaradt a menszeszem májusban és júniusban, csináltam tesztet nem voltam terhes, abbahagytam a gyógyszert és egyből megjött, majd beszéltem egy ismerősömmel aki szintén ilyen helyzetben van, azt mondta neki is abba kellett hagyni mert még a peteérését is eltüntette. Abbahagytam elkezdtem diétázni és sportolni. És most terhes lettem. Azóta ahogy abbahagytam a gyógyszert beállt napra pontosan a menszeszem. Még vagy 5 hetes vagyok, jövőhéten megyek orvoshoz. Azt szeretnám kérdezni,hogy szerintetek menjek endo dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!