Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » S. O. S Mi lehetett ez a "kis...

S. O. S Mi lehetett ez a "kis dolog" elvégzése után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Érdekes a kérdésem: az történt, hogy tegnap megjött, de még csak "barnázás van", a munkahelyemen elmentem wc-re pisilni, mert nagyon kellett. Miután elvégeztem belenéztem a wc-be és ott volt ilyen picike véres valami, (tényleg picike) és uszkált! Kivettem wc-papírral nehezen és még mozgott mint egy picike kukac és piros volt, na ez mi lehetett,szerintetek?

De arra is gondoltam hogy nem belölem jött, mert sajnos a WC nem épp a leg higénikusabb, de azért tiszta, hogy lehet hogy a wc-ből került oda?

Azóta is sűrűn járok pisilni, de ilyet nem tapasztaltam, mi lehetett az?

Kösönöm

2010. jún. 25. 10:22
 1/9 anonim ***** válasza:
10%
picike véres, mozgó kukac? hány éves vagy kislány?
2010. jún. 25. 10:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Tudtam hogy hülyének néznek és nem hiszitek el, inkább hagyjuk!

Egyébként nem vagyok kislány, 26 éves házas nő vagyok, de köszi a lenézést és persze a választ.

2010. jún. 25. 10:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Uh fura. Én a helyedben megnézetném magam egy dokival.
2010. jún. 25. 10:35
 4/9 anonim ***** válasza:

sztm is menj el kérdezd meg a dokit,hátha elküld vizsgálatra ez ügyben.

Amúgy elég ijesztő lehetett,elhiszem..

2010. jún. 25. 10:40
 5/9 A kérdező kommentje:

Egyébként anyumnak is megmutattam, ő is látta, de kicsit később "kiszáradt a dolog" azt mondta, szerinte kizárt hogy úgymond kipisiltam volna, de nem lehet tudni, azóta figyelem és ha ilyet tapasztalok megint vagy valami furcsát akkor irány a doki, azóta rendesen megjött, vérzek.

Tudom hülyén hangzik, ezért is inkább itt kérdezem meg, mert ha még senki nem halott ilyenről, akkor valószínűbb hogy a wc-be volt valami még előttem, hát remélem, nem tudom.

Köszönöm

2010. jún. 25. 10:43
 6/9 anonim ***** válasza:

Biztos vagy benne, hogy mozgott? Mert a tüneteid egyértelműen hólyaghurutra utalnak, akkor fordul elő ilyen, hogy a vizeletben cérnaszál vékony vér, és egyéb alvadékok, genny található.

Ha esetleg nem múlik, vagy rosszabbodik, irány a doki. Addig is igyál napi 1 liter csalánteát( nem a legfinomabb, de vízhajtó, így kihajtja a húgyhólyagodból a baktériumokat), mosakodj meg többször naponta, és szedj tőzegáfonya kapszulát.

2010. jún. 25. 11:05
 7/9 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy elvetéltél...? Bár mondjuk az elhalt embrió nem igen úszkál. Vagy csak a goauldod jött ki :D

Az ismeretlen uszkáló cuccot ne dobd el, hanem tedd eble valamibe, és fagyszd le! (Aztán azt el tudod vinni a dokidnak. Nem fog hülyének nézni, de ha mégis, akkor másik doki)

2010. jún. 25. 17:20
 8/9 anonim ***** válasza:
Leszakadz méhnyálkahártya-darab. Menstruáció közben ilyesmi is távozni szokott, normális.
2010. jún. 25. 17:56
 9/9 anonim ***** válasza:

de a wc pépörön is mozgott!

akkor nem lehet vér db..

2010. jún. 28. 16:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!