S. O. S Mi lehetett ez a "kis dolog" elvégzése után?
Sziasztok! Érdekes a kérdésem: az történt, hogy tegnap megjött, de még csak "barnázás van", a munkahelyemen elmentem wc-re pisilni, mert nagyon kellett. Miután elvégeztem belenéztem a wc-be és ott volt ilyen picike véres valami, (tényleg picike) és uszkált! Kivettem wc-papírral nehezen és még mozgott mint egy picike kukac és piros volt, na ez mi lehetett,szerintetek?
De arra is gondoltam hogy nem belölem jött, mert sajnos a WC nem épp a leg higénikusabb, de azért tiszta, hogy lehet hogy a wc-ből került oda?
Azóta is sűrűn járok pisilni, de ilyet nem tapasztaltam, mi lehetett az?
Kösönöm
Tudtam hogy hülyének néznek és nem hiszitek el, inkább hagyjuk!
Egyébként nem vagyok kislány, 26 éves házas nő vagyok, de köszi a lenézést és persze a választ.
sztm is menj el kérdezd meg a dokit,hátha elküld vizsgálatra ez ügyben.
Amúgy elég ijesztő lehetett,elhiszem..
Egyébként anyumnak is megmutattam, ő is látta, de kicsit később "kiszáradt a dolog" azt mondta, szerinte kizárt hogy úgymond kipisiltam volna, de nem lehet tudni, azóta figyelem és ha ilyet tapasztalok megint vagy valami furcsát akkor irány a doki, azóta rendesen megjött, vérzek.
Tudom hülyén hangzik, ezért is inkább itt kérdezem meg, mert ha még senki nem halott ilyenről, akkor valószínűbb hogy a wc-be volt valami még előttem, hát remélem, nem tudom.
Köszönöm
Biztos vagy benne, hogy mozgott? Mert a tüneteid egyértelműen hólyaghurutra utalnak, akkor fordul elő ilyen, hogy a vizeletben cérnaszál vékony vér, és egyéb alvadékok, genny található.
Ha esetleg nem múlik, vagy rosszabbodik, irány a doki. Addig is igyál napi 1 liter csalánteát( nem a legfinomabb, de vízhajtó, így kihajtja a húgyhólyagodból a baktériumokat), mosakodj meg többször naponta, és szedj tőzegáfonya kapszulát.
Nem lehet, hogy elvetéltél...? Bár mondjuk az elhalt embrió nem igen úszkál. Vagy csak a goauldod jött ki :D
Az ismeretlen uszkáló cuccot ne dobd el, hanem tedd eble valamibe, és fagyszd le! (Aztán azt el tudod vinni a dokidnak. Nem fog hülyének nézni, de ha mégis, akkor másik doki)
de a wc pépörön is mozgott!
akkor nem lehet vér db..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!