Mi lehetett ez? (bővebben lent)
Már régóta van fehér folyásom,és általában a bugyim folyton átázik..Már ezzel nagyon kivagyok,szóval gondoltam arra hogy tisztasági betétet teszek a bugyira és megelőzöm hogy átázzak..Lehet ilyet csinálnom?
A másik meg hogy tegnap egy kis vér foltot láttam a bugyimon,de szerintem még nem jött meg,lehet csak azért mert pont előtte végeztem a dolgom maszturbáltam..
Nos? Mi lehetett az a vér folt?
11/L
UI: nem kérek arról írást,hogy még ebben a korban nem elfogadható meg mittudomén..Na ennyi..
Kérlek segítsetek!!!
Ja és egy kérdés,mikor izgatom magam,akkor mindig valahogy nem az ujjazásra hajtok hanem pl. ha a csiklómmal foglalkozok akkor folyton beleremegek..De valahogy mindig..Ez normális?
persze, hogy normális, a remegés is , meg az is, hogy így szerzel magadnak örömet :D
lehet, hogy megjött amúgy, ebben a korban már előfordulhat.
használj nyugodtan tisztasági betétet, erre lett kitalálva :D
Nekem is már egy éve van fehérfolyásom, sokszor én is "eláztam". Használj nyugodtan betétet, de ne mindig, néha hagyd lélegezni a bőröd.
A piros folt lehet vér, valószínűleg túl erősen izgattad magad.
A csikló nagyon érzékeny nekem is néha még a szemem is fennakad mikor hozzányúlok:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!