Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Kiút a hüvelygombából?

Kiút a hüvelygombából?

Figyelt kérdés
Hónapok óta küzdök vele, millió gyógyszert felírt már az orvos de semmi javulás. Tud valaki Pesten (vagy akár bárhol máshol, ha annyira jó) egy jó nőgyógyászt aki végre segítene kilábalni ebből a helyzetből?

2018. nov. 1. 19:03
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Méhszájseb (?)

Nekem az okozott folyamatosan visszatérő hüvelygombát. Lefagyasztották, azóta lekopogom, semmi bajom.

2018. nov. 1. 19:47
 12/14 A kérdező kommentje:
Nemtudom, ilyet nem mondott, csak hogy nagyon be van gyulladva a hüvelyem
2018. nov. 1. 19:50
 13/14 anonim ***** válasza:
91%
Szedjél probiotikumot 2 hétig!
2018. nov. 1. 19:55
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

30 éve szenvedek vele számtalan dokit, klinikát, gyógyszert, kencét, kúpot, hüvelyflóravisszaállítót, diétát és 1,5éves kúrát csinálva... ha ki is üti valami 1-2 hónap múlva visszajön (akkor is, ha párom sincs)

Úgy tudom, a természetes hüvelyflóra része, tehát kiirtani nincs értelme, és nem isigazán lehet. Aki viszont érzékeny, annál mindig újra elszaporodik.

Mondjuk engem ez nem vigasztal havonta szedem a Mycosyst-Gyno-t. Drága hobbi :(

2018. nov. 1. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!