Nagyon fáj a nemi szervem a biciklizéstől, mivel tudnám ezt elkerülni? Ti is jártok így?
Figyelt kérdés
Munkába biciklivel járok és szinte mindenhova. Munkahelyig kb. 7-10 percig vagyok csak biciklin. Viszont mikor simán egyet a tevékenység miatt megyek, ugyebár hosszasabb igeig tartózkodok rajta. Ilyenkor nagyon durván szétnyomja :(
A csiklómhoz aznap ha hozzáérek (értsd: fürdéskor) nagyon fáj és szúró érzés.
2018. okt. 30. 18:11
1/9 anonim válasza:
Szerintem vannak puhább, kipárnázott (direkt nőknek készült?) bicikliülések.
2/9 A kérdező kommentje:
Az enyém az nagyon puha
2018. okt. 30. 18:17
3/9 anonim válasza:
Nem lehet, hogy túl kemény az ülés a bringán? Én is lecseréltem az ülést zselésebb, puhábbra és jobb lett.
4/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ennél lehet még puhább egy ülés
2018. okt. 30. 18:19
5/9 anonim válasza:
Az ülés alakjával is lehetnek gondjaid. Probálj ki többfélét.
6/9 anonim válasza:
Tisztasági betét is tompíthat rajta.
7/9 anonim válasza:
Az ülést kicsit előre kell dönteni,így a nagyobb terhet a farcsont fogja viselni.
8/9 anonim válasza:
A puhasag nem segit, ugyanis pont attol fog mindenhol nyomni, az erzekenyebb pontokon is. Nem hulyeseg amugy ilyenkor a kemenyebb ules, ami illik a fenekedhez, ugyanis idealis esetben az ulogumoidon ulsz, amik pont ezert vannak. :)
Lehet amugy hogy az ulesallitas is segithet, vagy epp egy profibb bules, ahol kozepen lyuk van, pont az ilyen okok miatt. (Amugy ferfiaknak is van, hogy ne nyomja a prosztatat se.)
9/9 anonim válasza:
Lehet picit magasabban van az ules mint kellene.Nekem is sokszor kidorzsolodik biciklizes kozbe,de nekem betegseg miatt.Esetleg probalj ki valami odavalo hidratalo kremet.De szerintem egy tenyesztes sem artana,lehet van egy enyhe fertozesed,amit alapbol nem erzel,de erzekenyeb vagy tole.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!