Mit tegyek, hogy tudjak aludni menstruacio alatt?
Figyelt kérdés
Azon kivul, hogy beveszem a gyogyszerem, tudok-e meg valamit tenni? Fel szoktam kelni a fajdalomra. Multkor annyira fajt, hogy ereztem ahogy osszarandulnak az izmok a mehemben es nem mertem felkelni mert akkor osszeestem volna, mint amikor egyszer setaltam es ramjott a semmibol ugyanez a fajdalom es akkor ossze is estem. Nem tudok aludni tole mindig de mindig felkelek ra, nincs nyugalmam, ja meg hisztis is vagyok eppen ez miatt, hogy ilyen hasfajos vagyok es nem tudok tenni ellene mert semmi nem segit.2018. okt. 28. 23:22
1/10 anonim válasza:
Basszus, nagyon ismerős. :(
Én már volt, hogy a wc-től úgy jutottam el a szobáig, hogy sötétetedett minden a görcsöktől. Iyenkor én is hiszti királynő leszek.
Nekem a fájdalomcsillapító akkor hat, ha már 1 nagyon pici görcsöt érzek, vagy látom a vérzést. Beveszem előre, illetve a málnalevél tea néha segít, bár lehet csak placebó.
2/10 anonim válasza:
Ezt ki kéne vizsgáltatni. Endometriózisra gondoltál?
3/10 anonim válasza:
Jesszusom, ez nem normális állapot azért! Dokinál voltál már vele? Mit mondott?
4/10 A kérdező kommentje:
Azt mondta az orvosom, hogy nem endometriozis azok alapjan, amiket elmondtam.
2018. okt. 29. 17:27
5/10 anonim válasza:
Ha ugyanezeket mondtad el, mint itt, akkor keress másik orvost. Nekem ugyanilyen tüneteim voltak és végül kiderült, hogy endo.
6/10 A kérdező kommentje:
Ertem, koszonom! Es azt megkerdezhetem, hogy mit csinaltak vele, muteni kellett, vagy gyogyszert irt fel netalan eletmodvaltas segitett?
2018. okt. 29. 22:44
7/10 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg is vizsgalt, tapintassal illetve ultrahanggal.
2018. okt. 29. 22:47
8/10 anonim válasza:
Műteni kellett. 1es stádiumú volt csak. Uh-on nem látszott, tapintással meg végképp nem. Az endot csak laparoszkópos bekukkantással tudják diagnosztizálni 100%-osan.
9/10 A kérdező kommentje:
Es nem jon vissza? Mert ugy hallottam nem tudjak mi okozza, es ki is ujulhat mutet utan.
2018. okt. 30. 19:08
10/10 anonim válasza:
Nekem nem újult ki, unokatestvéremnek igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!