Császár után 1 héttel szexeltünk a feleségemmel. Nem tudtuk hogy császár után is ki kell várni a 6 hetet. Ebből lehet baj? Mihez kezdjünk gyorsan, menjünk el dokihoz és mondjuk meg neki?
Figyelt kérdés
A feleségem 20 én 23 éves vagyok. Nem használtunk óvszert sem. Kérlek segítsetek. Tudom,hogy nagy hibát követtünk el.2018. okt. 27. 12:30
1/7 anonim válasza:
Ez most komoly? Nem tudtátok mi? Az orvosok elmondják szülés után, mielőtt a kedves feleséget hazaengedik a kórházból.
És igen, lehet belőle baj! Nagyon nagy baj!
És amúgy téged egyáltalán nem zavart a gyermekágyi vérzés?
Nagyon kamuszagú a kérdés...
2/7 anonim válasza:
Nem vagytok normálisak. De most komolyan.
Ha azt akarod, hogy visszakerüljön a nejed a kórházba-baba nélkül, akkor hajrá..Olyan fertőzést kap, hogy arról kódul..
4/7 anonim válasza:
Attól, hogy a nunin nincsen varrás, belül még minden ugyan olyan mint egy hüvelyi úton szült nőnél. Az az óriási seb, amit a méhlepény hagyott maga után, pont olyan. A 6 hét szextilalom emiatt van,mert az a seb könnyen fertőződik. Igen, lehet belőle probléma, főleg, hogy még óvszert sem használtatok, ami valamennyire csökkentené a fertőzés veszélyt.
6/7 anonim válasza:
Fogd meg a feleséged és menjetek el szépen közösen a nőgyógyászhoz vagy hívjátok fel telefonon ő tud segíteni itt telepatikus úton senki nem tudja megoldani ezt a problémát. A hat hét az hat hét nem viccből mondják.
7/7 anonim válasza:
Tök jól lehet a feleséged 1 héttel császár után. Még a seb is felszakadhat belül a méhben, vagy kívül a hason. 6 hetet kell minimum egy ilyen nagy műtét után várni. Orvoshoz menjetek el,mert lehet kell antibiotikum megelőzni a nagyobb bajt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!