Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Van olyan, hogy valakiben...

Van olyan, hogy valakiben benneragad a tampon?

Figyelt kérdés
Pl ha nagyon erős a vérzése, és hosszabb ideig (mondjuk 3 órán át) nem tudja kicserélni, feldagad és nem tudjuk kiszedni?

2018. okt. 25. 19:05
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Nincs olyan.Ha sokà bent van,annàl jobban àtnedvesedik ugy könnyebben ki is jön.
2018. okt. 25. 19:10
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy. Szerinted ha egy gyerek ki tud ott jönni, akkor egy tampon hogy szorulna be? A hüvely nagyon tágulékony, és igen, minél jobban tele van a tampon, annál könnyebben ki is jön (csúszik).

Esetleg szüzeknél fordulhat elő, hogy befelé még átfér a szűzhártya nyílásán, kifelé meg elakad benne. De akkor is ki lehet szedni.

2018. okt. 25. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
40%
Ne használj tampont. Baromira nem tuti. Engem minden nődoki lebeszélt. A nem dioxinos műanyag betét az tökéletes.
2018. okt. 25. 19:59
 4/8 anonim ***** válasza:
Igen ez előfordul gyakran olyanoknál, akik nem éltek még házas életet. A szűzhártya ha szűk, akkor felmegy még a tampon, de miután többszörös szélességre dagad, a levételnél gond lehet. Ismerősömnek orvos szedte ki. A szűzhártyája persze ezek után átszakadt.
2018. okt. 26. 00:01
 5/8 anonim ***** válasza:

Minél jobban tele van, annál könnyebb kiszedni :D

Gondolj bele, egy intimkehely kinyílva sokkal nagyobb átmérőjű egy tamponnál, sőt, helyén tartja a vákuum, mégis ki lehet szedni relatíve könnyen.

Azt már inkább el tudom képzelni, hogy a zsinórja kiszakad, és emiatt nem tudja kivenni az illető.

2018. okt. 26. 10:17
 6/8 anonim ***** válasza:

Minél inkább teli egy tampon annál könnyebben kijön, ha csurrig van azt is érzed, hogy mocorog anélkül hogy a madzaghoz érnél.

Előfordulhat, hogy bent ragad de ennek nem testi oka van. A hüvely rövid, a vége zárt. Ha kellőképpen ellazul az ember a kiszakadt madzagú tampont is könnyen kilehet halászni.

Ha ilyen történik és megijedsz, ráparázol a tested lezár.

Elsőre szerintem mindenki megijedne egy ilyen esetben, de egy szexuálisan inaktív, nem maszturbáló lányra a frászt tudja hozni és elkelhet az orvosi segítség.

2018. okt. 26. 21:41
 7/8 anonim válasza:
0%
nekem előfordult! 21F
2018. okt. 26. 23:21
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2018. okt. 27. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!