Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Félek, hogy megsértett a...

Félek, hogy megsértett a tampon. Szerintetek mi történhetett?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Eléggé meg vagyok ijedve. Életemben elösször használtam tampont (szűz vagyok) és minden rendben volt.De amikor ki akartam szedni rettentően fájt.De nagyon. Megnéztem és láttam, h vmi nem oké, mert volt ott valami ideg vagy valami, ami miadt nem tudtam kihúzni. az is lehet h a tampon széle kiszakított ott vmi bőrt vagy nem tudom. végül kicsit vissza nyomtam és valahogy azt a bőr részt arréb toltam. sikerült kiszedni, de nagyon félek, h ez valami baj történet. Kérlek, aki tudja mi lehetett az segítsen.

2018. szept. 28. 20:42
 1/4 anonim ***** válasza:
szűzként ne használj tampont.
2018. szept. 28. 20:55
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Gondolom ahogy a vértől nagyobb lett, már szűk volt neki a nyílás a szűzhártyádon, és beleakadt, a "bőr" valószínű a szűzhártyád.
2018. szept. 28. 21:28
 3/4 anonim ***** válasza:
Útban volt a szűzhártyád, ennyi.
2018. szept. 28. 23:42
 4/4 Manciii válasza:
100%

Az a szűzhártyád volt, èn is jártam így csak ahogy próbáltam kiszedni a tampon bordáiba totál belefúródott a szűzhártyám,órákig próbálkoztam aztán Anyukámnak szóltam mi történt na ő kiszedi, ciki volt, nem sikerult.

Aztán irány az ügyelet és az aszisztens vagy ápoló (nem tudom már ki volt) na majd ő kiszedi és akkor jöttek az okos kérdései biztos h tampon??? Neeem sörösüveg, idióta, 16 évesen mi lenne ahhh nagyon megalázó volt, persze nem tudta kiszedni.

Szólt a nőgyógyásznak és ő már vágott rajtam és kitudta szedni a mini tampont 😟

Ő már kedves volt, azt mondta a szűzhártyánk olyan mint a tésztaszűrő ezért feltudtam tenni (persze kényelmetlen volt miutan felhelyeztem, nem is tettem fel jól csak akkor mèg azt hittem a tampon az ilyen)

Ne használj tampont amíg szűz vagy.

2018. szept. 30. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!