Menzesz probléma. Mitől?
Figyelt kérdés
Mindig akkor jött meg és múlott el amikor kellett, soha nem volt probléma a menzeszemmel. Bár mindig időbe jött tudtam előre mert pár nappal előtte, feszülni szoktak a cickók.már előző hónapba is úgy jött hogy nem volt cici fájás, de akkor rendesen megvolt.Most se volt megjött amikor kellett,nekem első nap nem nagyon szokott lenni semmi, inkább csak ha ki töröltem akkor láttam hogy van valami, ez most is így volt, viszont 2. Napra szinte elmúlt, pedig ez szokott lenni a legerősebb napom, ha kitörlöm halvány n.sárga, nem fáj semmim, nem görcsölök, csináltam 2 tesztet negatív. Ami esetleg még fura, hogy párommal akárhányszor összebújtunk sose nedvesedtem eléggé, kellett minden alkalommal a síkosító. Valaki esetleg járt ilyen cipőbe?2018. okt. 25. 11:18
1/3 anonim válasza:
Lehet fertőzés-gyulladás is a háttérben. Az pedig befolyással lehet akár a menstruációra is.
Fordulj orvoshoz.
2/3 A kérdező kommentje:
De az hogyan? Semmi folyásom nincs, inkább nagyon száraz vagyok ott lent
2018. okt. 25. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!