Ha fogamzásgátlót szeretnék, megúszhatom valahogy a hüvelyi vizsgálatot?
Figyelt kérdés
2018. okt. 24. 21:26
2/7 anonim válasza:
Miért akarod megúszni a hüvelyi vizsgálatot? Felnőtt módra akarsz nemi életet élni, de félsz egy orvosi vizsgálattól???
3/7 A kérdező kommentje:
Volt, igen
2018. okt. 24. 21:56
5/7 Metionin válasza:
Normálisabb orvos megvizsgál. Mondom ezt úgy hogy amikor én írattam, csak felírta és kész, még vérvételre se küldött. Mondjuk én még szűz voltam akkor. Amikor 1 évvel ezután városba költöztem, az ottani doki magától értetődően vizsgált és vérvételre küldött amikor megtudta hogy még nem voltam.
6/7 anonim válasza:
Vannak gány orvosok, akik vizsgálat nélkül írják fel, igen. Ez viszont inkább sajnálatos dolog...
Most komolyan, még fog.gátló szedése nélkül is ajánlatos néha elmenni egy rutinvizsgálatra...
Miért akarod megúszni? Nem fáj..
7/7 anonim válasza:
Minden évben meg akarod úszni?Éves kontroll van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!