Elviselhetetlen görcsök az eseményutáni tablettától.
Ez mennyire normális?
Figyelt kérdés
1 hónapja elszakadt az óvszer, és be kellett vennem egy eseményutánit. Pár napon belül megjött tőle, viszont nagyon-nagyon véreztem és borzasztóan görcsöltem, olyan volt mintha késsel szurkáltak volna, a méhnyálkahártyám pedig nagy darabokban ürült.
A héten megyek az éves rákszűrésre a dokimhoz, ezt megemlítsem neki? Mondjuk a hormonjaim eltérnek egy ideje, lehet amiatt volt ez?
2018. okt. 22. 19:40
1/6 anonim válasza:
A hormonproblémádnak bizonyára nagyon jót tett az a hormonbomba,amit benyaltál.
Egyébként normális,ha görcsölsz tőle.
2018. okt. 22. 20:18
2/6 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy nem tett jót, de mit tudtam volna csinálni? :/ Pont peteéréskor szakadt ki az a sz*r.
2018. okt. 22. 20:26
3/6 anonim válasza:
Igen, előfordulhat, hogy nagyon görcsölsz tőle. Az orvosodnak mindenféleképpen mond, hogy vettél be eseményutánit, fáj a hasad és a hormonokkal is kéne kezdeni valamit.
2018. okt. 23. 13:52
4/6 anonim válasza:
Fogamzásgátló szedése nem opció esetleg?
2018. okt. 23. 17:08
5/6 anonim válasza:
Igen, nagyon sok hormon van benne ami 1000 féle képpen nyúlhat bele a menstruációdba viszont a hormonproblémával mindenképp kezdjetek valamit.
2018. okt. 24. 01:27
6/6 A kérdező kommentje:
Fogamzásgátló az tervben van, csak nem tudom mennyire tenne jót az eleve eltérő hormonjaimnak? :/ Persze, megkérdezem majd az orvost. A tesztoszteronom magas és az LH. Milyen következményei lehetnek ennek?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.