A puncimon múlik a sorsom?
Fél év után először fogom látni a barátom, aki a világ másik felén él.Ez a találkozás nagyon fontos, mert el kell döntenünk, hogy összeköltözünk-e vagy szakítunk, mivel a távkapcsolat túl nehéz nekünk.
Én lennék a világon a legboldogabb, hogy újra láthatom, ha nem most jött volna ki ez a genya hüvelygomba...Elmentem a dokihoz, adott gyógyszert és gynoxin kapszulát. Gyorsan javult az állapotom, de most, hogy mindkettő elfogyott, kezdenek visszatérni a panaszaim.
2 napom van a menstruációmig és 2 hét az utazásig...
A doki azt mondta,ha a gyógyszerek szedése után még nem gyógyultam meg teljesen akkor használjak el még egy adag kúpot... A menstruációm viszont pont a kúp használat közben fog megjönni... Ha elkezdem és abbahagyom abból probléma lesz? Ha a vérzés utánra hagyom, nem lesz időm az utazásig rájönni, hogy elmúlt-e.
Nem mehetek ki így... azt sem tudom kint hogyan kezelném...
Gondoljátok el, hogy fél éve várunk a szexre és most odaállítok egy ilyen problémával?
Borzasztóan el vagyok keseredve... Ti mit tennétek a helyemben??
Ha szeret nem a puncidon fog múlni a kapcsolat...
Egyébként van szád is.
Ne kezdd el a kúrát, csak mensi után.
Egyébként a hüvelygomba oka....
hogy nem illetek a fiúddal.:(
Ebben a videóban van: https://www.youtube.com/watch?v=jMwcKzkKPn0
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!