Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mi lehet ez a puncimon?

Mi lehet ez a puncimon?

Figyelt kérdés

Elég kényes dolog ez az egész és kellemetleb, de a puncim jobb oldalán már régebb óta van egy ilyen kisebb borsóméretű (pattinál mindenképp nagyobb azért) duzzadást. Nem pattanád szerintem mert nem tudtam kinyomni pedig próbáltam. Nézegettem és ahogy nyomkodom mintha lenne benne ilyen kis fehér valami. Egyébként a színe olyan mint egy gyulladt pattanásnak szóval vöröses. Nem tudom mi lehet ez...

Gyulladt szőrtüsző, zsírcsomó, esetleg pattanás vagy komolyabb dologról lehet szó?

Fogalmam sincs mióta van ott, de már régóta tényleg. Legalább 1 hónapja biztosan.

Nőgyógyászhoz vagy bőrgyógyászhoz nem szívesen mennék ha nem muszáj... Szülőknek is kínos lenne beszélni róla.

Valakinek esetleg volt már hasonló problémája?

Előre is köszönöm.

16/L

2016. okt. 29. 18:30
 1/10 A kérdező kommentje:

Kellemetlen*

Pattanás*

Ja és egyébként egy kemény dologról van szó azért is gondoltam azt hogy egy csomó.

2016. okt. 29. 18:32
 2/10 anonim ***** válasza:
A csomot a bör alatt milyen mélyen érzed?
2016. okt. 29. 18:38
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem olyan mélyen.
2016. okt. 29. 18:42
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Szőrtüsző begyulladt.
2016. okt. 29. 19:17
 5/10 A kérdező kommentje:
Lehet ellene tenni valamit mert már régóta ott van és kezd zavarni :/ ?
2016. okt. 29. 19:52
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Az a baj, hogy nem hagytad nyugton. Most már vagy hagyd úgy, vagy menj vele sebészetre.
2016. okt. 29. 20:37
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Már kiskamasz kortól ajánlatos évente legalább egyszer nőgyógyhoz járni. Megértelek, h félsz ettől, de hát... a fogorvostól is sokan félnek... Próbálj bátor lenni, és elmenni nőgyógyászhoz. :) Persze, tudom, pusztán szégyenlősség is lehet emögött, de hát orvos előtt más szitu is lehet, amikor alul is le kell vetkőzni. Te meg, javaslom, a gátlásaidat próbáld valahogy. Szurkolok! :)

És ami a további javaslatom: NE ess kétsége, bármit is mond a nőgyógy. A tumorok is visszafejlődnek, ha nem piszkálja az ember, és ha nem kattogsz a lelki problémáidon - ezt komolyan mondom! Nem azt mondom, h bagatellizáld el a lelki problémáidat, hanem próbáld kintről látni magadat, és minél higgadtabban, a lelki gondjaidat. Ezt persze nem mindig könnyű, viszont muszáj. Onnantól (esetleg átmeneti intenzív tünetekkel fűszerezve, de) hamarosan elmúlik, mivel ez (a leírásod szerint) NEM anyajegy.

2016. okt. 29. 20:59
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
JAV: * a gátlásaidat is próbáld valahogy (levetkőzni).
2016. okt. 29. 21:01
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
2016. okt. 29. 21:55
 10/10 anonim ***** válasza:
HPV condyloma??
2017. febr. 14. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!