Egy fehér kis pötty a puncimon? Lehet valami bajom?
Figyelt kérdés
Csak úgy látszik, ha "szétnyitom" a puncim, kicsit lennebb.2016. máj. 10. 13:22
2/8 anonim válasza:
Ezt így eldönteni nem lehet, hogy egyszerű pattanásról van-e szó vagy másról. Mutasd meg magad nőgyógyásznak vagy bőr - és nemibeteg gondozónak, akik egyértelműen meg fogják mondani, mi ez és van-e teendőd vele.
3/8 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm a gyors választ.
2016. máj. 10. 13:29
4/8 anonim válasza:
Ezzel biztosan nem rohannék a nődokihoz, már sokszor volt nekem ott egyszerű fehér tetejű pattanás, amit ki is nyomtam. Ha viszket, fáj (bár ez a pattanásra is igaz volt), folyásod van, akkor kell fertőzésre gyanakodni, nem minden teljesen banális és normális elváltozás esetén.
5/8 A kérdező kommentje:
Nem viszket, fájni se igazán, minden rendben van, csak ez a pötty...
2016. máj. 10. 14:01
6/8 anonim válasza:
Ha nincs más tüneted, akkor nyugi.
Dehogyis kell ezzel orvoshoz menni, Pattanás lehet vagy bármi ami hamarosan elmúlik.
7/8 anonim válasza:
Ha 1 hónap múlva is ott van, nézesd meg. Egyáltalán hogyan vetted észre?
8/8 anonim válasza:
erre nemkapunk választ aztérzem.xd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!