Mikor kezdhetem el szedni a fogamzásgátlót?
Figyelt kérdés
2 évig szedtem fogamzásgátlót, egy hónap kimaradt, mert nem tudtam eljutni az orvoshoz felíratni. most kellett volna megjönnie, de semmi. olvastam róla, hogy néha, ha abbahagyják a szedését akkor több hónapig meg sem jön. Ilyenkor mit kell tenni? mikor kezdhetem el újra szedni a fogamzásgátlót? (alapból a vérzés 1. napján már lehetne)2018. okt. 13. 14:52
1/4 anonim válasza:
Ha megjön a menstruációd,az első napon elkezdheted.Ugyanúgy kell,mint amikor legelőször elkezdted.
2/4 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, csak ha pl. hónapokig nem jön meg, akkor van rá megoldás?
2018. okt. 13. 16:49
3/4 anonim válasza:
Ahogy az első írta:) El lehet kezdeni így is menzesz nélkül, de nagyon nem ajánlom, összezavar mindent, főleg úgy, hogy ez az egy hónap is “sokk” volt a szervezetednek. Ha a következő sem jön meg, vagy hamar akarsz megoldást egyszerűbb lenne orvoshoz menni és őt kérdezni.
4/4 anonim válasza:
Kezd el szedni ligetszepe olaj kapszulat az rendbehozza a hormonjaidat es ha megjon szedheted a fog.gatlot ha ragaszkodsz hozza, bar en inkabb nem ajanlanam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!