Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Lányok menzin kivül szokot e...

Lányok menzin kivül szokot e valaki beteni betétet mert a kényelem miat?

Figyelt kérdés
2018. okt. 6. 18:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Rosszul teszed, ha akkor is használod, amikor igaziból nincs rá okod, mert gátolja az intim részek szellőzését.
2018. okt. 6. 19:38
 12/18 anonim ***** válasza:
67%

"A kérdező kommentje:

én mindig szoktam beteni tisztán érzem magam tőle és kényelmessen is"

Ez okés, bár a helyesírásod lenne ilyen jó...

2018. okt. 6. 19:44
 13/18 Ypszilon1980 ***** válasza:
56%
Barátnőm mindig szokott.
2018. okt. 6. 20:40
 14/18 anonim ***** válasza:
50%

Nem, de tudok egy érdekeset: akik áttértek a hagyományos eü. cuccokról (tampon, betét) alternatív cuccokra (kehely, mosható betét) sokan beazámoltak a menstruáció rövidüléséről. Nem tudom mi lehet a hagyományos tampon/betétben, amitől 7 napig véreznek nők, de nem is akarom tudni (ha akarod, viszont rá tudsz guglizni, hogy "betét" "káros anyagok"). Ennek fényében használd állandó jelleggel a műanyag betéteket.

Továbbá abba is belegondolhatnál, hogy így is több tonnányi veszélyes hulladéknak számító, ráadásul lassan bomló anyagokat tartalmazó betéttel gazdagítottad eddig is szegény környezetünket, te meg megfejeled ezt még plusz pár tonnával, csak hogy neked kényelmes legyen.

2018. okt. 6. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

A betétben is lehet irritáló anyag, ami fehérfolyást okoz.

Ördögi kör.

2018. okt. 6. 21:14
 16/18 anonim ***** válasza:
68%

Menzin kívül nem szoktam... Előfordul némi folyásom, de elbírja a bugyim.

Ha mégis több jön vécépapírt teszek be. 27L

2018. okt. 7. 08:56
 17/18 anonim ***** válasza:
Én néha szoktam. Na nem állandó jelleggel, de olykor van, h mensin kívül is használom. Nem kifejezetten a kényelem miatt, inkább praktikus okok miatt. Viszont nekem amúgy is kényelmes a betét, mivel sokat kipróbáltam, és kiválasztottam a nekem legmegfelelőbbet, így aztán a kényelem is fontos szerepet kap. Azért nem használom, h csak ott legyen bent, aztán dobjam ki úgy, h teljesen tiszta. Mert ha máskor nem is, de az esti fürdés előtt csak ki kell venni, az meg már kuka akkor, és bár én sem spórolok a betéteken, de napi egy betétet elhasználni a semmiért, az már szerintem is pazarlás. De ha te szereted hordani, és olyan helyzetben vagy, h megengedheted magadnak, h elhasználj minimum napi 1-et, akkor nyugodtan hordjad őket, csak akkor különös gondot fordíts a tisztaságra, mivel, ha betét van bent, kevésbé szelőznek a dolgok, ami gondot is okozhat akár, ha nem figyelsz oda...
2018. dec. 21. 03:09
 18/18 A kérdező kommentje:
Nekkem jó én szeretem de alváskor nemteszek be mert úgy is bugyi nélkül alszom.
2018. dec. 24. 18:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!