Nogyogyaszat előtt?
Figyelt kérdés
Egyáltalán nőgyógyászatra kell menjek ezzel a problémával? Még egyáltalán nem menstruálok lassan 18 éves leszek. Hétfőre kaptam időpontot, de nagyon félek. Milyen vizsgálatok lesznek? Vki aki volt mit csináltak? Pisilni el kell menni előtte vagy nem? (most megyek először)2018. okt. 6. 15:05
1/12 A kérdező kommentje:
Azt kifelejtettem, hogy szűz vagyok
2018. okt. 6. 15:06
2/12 anonim válasza:
Ilyen esetben nem tudom pontosan milyen vizsgálatokat csinálnak. Általában fizikális vizsgálat és ultrahang szokott lenni. Gondolom te max hasi uh-ra fogsz menni. Ezen kívül még hormonokat is megnezik. Aztán hogy még ezen felül mi lesz azt az orvos fogja eldonteni. Ha nem nőgyógyászati ok húzódik meg, akkor tovabbkuld pl endokrinologiara.
3/12 A kérdező kommentje:
Hasi uh-t hétfőn már csinalhatnak? Mert olvastam hogy előtte nem szabad pisilni, úgy csinálják. Nekem viszont csak időpontom van
2018. okt. 6. 15:19
4/12 anonim válasza:
Igen, csinálhatnak ultrahang vizsgálatot, vérvételre is elküldhet.
5/12 A kérdező kommentje:
Értem akkor fontos,hogy ne pisiljek előtte? Vagy nem érdekes?
2018. okt. 6. 16:00
6/12 anonim válasza:
Miért ne lehetne pisilni ha kell? Ez hülyeség hogy nem lehet. Akkor pisilje magát össze az ember vagy mi?
7/12 A kérdező kommentje:
Elvileg telt holyaggal kell menni ha hasi uh-t csinálnak
2018. okt. 6. 17:16
8/12 anonim válasza:
Menj el a háziorvosodhoz és szerintem endokrinológushoz fog elküldeni,ami hormon vizsgálattal foglalkozik
9/12 A kérdező kommentje:
Nekem sokan azt írták nőgyógyászaton kell kezdeni és ő küld tovább endora
2018. okt. 6. 18:08
10/12 anonim válasza:
"Miért ne lehetne pisilni ha kell? Ez hülyeség hogy nem lehet. Akkor pisilje magát össze az ember vagy mi?"
Nyilván nem kell magad összepisilni, de tényleg teli hólyag kell a hasi UH-hoz, különben szart sem lehet vele látni. Ha nincs elég vizelet a hólyagban, akkor ki fogják küldeni, hogy igyon, ás jöjjön vissza akkor, mikor már kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!