Menstruáció előtt gyakori vizelési inger normális vagy felfázás?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mindig kicsit sűrűbben kell járkálnom általában 1-2nappal mielőtt megjönne.De most előbb kezdődött és rengeteget járkálok úgy érzem nagyon kell,de valójában nem is csak az érzés erős.Tegnap délelőtt pl.20percenként.Pár hónapja kezelve voltam húgyúti fertőzésre.2018. szept. 18. 23:37
1/2 anonim válasza:
Szerintem elkepzelheto.mivel hogy ugye alapbol megvannak ott puffadva a dolgok akkor ott van meg az ugynevezett alhasi verbőseg ez nyomhatja a hugyholyagot. Neken is hasonlo tuneteim szoktak lenni sot hasmenesem is van ilyenkor
2/2 anonim válasza:
Előtte 1-2 nappal nekem is ez van, aztán elmúlik.
Mondjuk ha volt fertőzésed, akkor menzesz után elmehetsz egy kontroll laborra, biztos ami biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!