Fehér nyúlós folyás, fogamzásgátló mellett. Kérdésem ez mennyire normális? Bakteriális fertőzés vagy tán gombás?
Orvoshoz megyek,csak időpontot március vége április elejére kapok kb.Most intézkedem,hogy valahova betudjak menni ahol megvizsgálnak. 2 hete volt menszeszem.Elég régóta fel voltam fázva most arra kaptam antibiotikumot.Elméletben a papírja szerint a nemi szervek gyulladásaira is jó.A párommal jó rég nem voltam együtt mert a szeretkezés fájt azóta se voltunk együtt.Semmi tünetem nincs ezen kívül,se viszketés,se szag csak fehér nyúlós folyás.A házi doki szerint lehet nem a felfázástól fájt a vizelés hanem egy hüvelyi fertőzéstől mert a gombás fertőzés is okozhat ilyet,de én vény nélküli gyógyszerekkel nem akarok próbálkozni.Gyógyszert szedek és azt olvastam,hogy a fehér folyásnak a peteéréshez van köze meg a terhességhez.Na terhes nem lehetek.A peteérés gyógyszer mellett meg gyakorlatban nem lehetséges.Valakinek tapasztalat? Már elég rossz érzés,hogy nem lehetek együtt párommal.Meg az is,hogy az orvost ilyen nehéz elintézni :/
A normális kommenteket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!