Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Ütésre kialakulhat e mellrák?

Ütésre kialakulhat e mellrák?

Figyelt kérdés
2010. jún. 23. 16:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Teljesen kizárt.Nemrég volt riport egy idős professzorral,ő nyilatkozta,hogy mióta praxisban van soha egyetlen ilyen esettel nem találkozott.Szerinte ez téveszme,városi legenda.
2010. jún. 23. 16:52
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem mindenki rákos lenne, ha ütésre is kialakulna...
2010. jún. 23. 17:07
 3/6 anonim válasza:
Én is azt hallottam, hogy nem. Az ok, amiért ilyenkor veszik észre a mellrákot az az, hogy az ütés miatt a beteg megvizsggálja/megvizsgáltatja a mellét, és akkor kiderül, hogy baj van. (de nem az ütéstől)
2010. jún. 23. 17:08
 4/6 anonim ***** válasza:

én is hallottam erről hogyha a mellet megütik, szoritják kialakulhat mellrák. ha belegondolunk, nincs semmi logikája. ennyi erővel lehetne akármilyen rákunk.

szóval a válaszom nem!

2010. jún. 23. 17:10
 5/6 anonim ***** válasza:

Ez egy kb. olyan szintű tévhit, mint hogy menstruáció alatt nem lehet hajat festeni, vagy egyebek.

Ennyi erővel akármidet megütik elrákosodhatna, igaz a mell mirigyekből áll, de akkor is.....

2010. jún. 23. 17:48
 6/6 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat : )
2010. jún. 24. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!