Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Létezik, hogy ettől múlt el a...

Létezik, hogy ettől múlt el a gombám (csoda)?

Figyelt kérdés

Túrós darabos folyással,viszketéssel ,égéssel kezdődött,elmentem nőgyógyászhoz,írt fel kúpot,sz*rt se ért. Magamtól elkezdtem a canestent,egy 500mg-os hüvelykúpot tettem fel. Ennek már egy hete.

Ugyanúgy változatlan minden, a hüvelyembe ha benézek felfele tiszta “túró”.

Tegnap már lefeküdtünk a barátommal,óvszerrel. Az óveszer külsején is látszott az a fehér a hüvelyemből.

Másnap (ma reggel) megyek wc-re (éjjel feküdtünk le) , hatalmas “darabok” mentek a wcbe a hüvelyemből,kicsit fura,fertőtlenítő szagú.

Utána belenéztem a hüvelyembe és sokkal tisztább,már csak nagyon kevés fehér darab van benne.

Abszurd ,de létezik,hogy a szextől lenne jobb?

Illetve létezik,hlgx azok a gyógyszer szagú darabok a canesten maradványai? Kicsit az az érzésem.

Lehet hogy egy hét után is ürüljön a canesten? És nem akart kijönni magától,hanem a pénisz most rásegített.

Nem igazán értem mi lehet...

22n

2018. szept. 29. 19:26
 1/10 anonim ***** válasza:
77%
Nem múlt el, viszont egy felelőtlen és önmagadra igénytelen ember vagy.
2018. szept. 29. 19:35
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Fujj, fertőzéssel szexelni undorító dolog. Most reménykedj benne, hogy a pasid nem kapta el. Menj el másik dokihoz, és kezeld ki magadat... Ha pedig ismét előjön, akkor valószínűleg a mostani aktussal átadtad a pasidnak, ő pedig visszafertőzött egy későbbi aktussal. Nem történt semmi a fertőzéssel a szex során.
2018. szept. 29. 19:47
 3/10 anonim ***** válasza:
30%

“Tegnap már lefeküdtünk a barátommal, ÓVSZERREL.” Ketteske. A szövegértési készségeddel van problémád?

Amúgy nem, nem “ürült ki” magától, menj vissza egy másik orvoshoz mert ez nem játék.

2018. szept. 29. 19:54
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Nincs problémám a szövegértéssel, köszi. Szerinted ha szex előtt ide-oda nyúlkálnak, attól nem lehet elkapni? Megsúgom, de.
2018. szept. 29. 19:59
 5/10 A kérdező kommentje:
Orvos szerint férfiaknak nem lehet átadni a hüvelygombát. :)
2018. szept. 29. 20:06
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz az orvoshoz inkább ne menj többször... A gombár fertőzéseket ugyanúgy hordozhatják a férfiak is, mint a nők. Ám amíg a nőkön egy csomó tünet jelentkezik, a férfiak többnyire tünetmentesen. Pont emiatt kell mindig mindkét felet kikezelni akkor is, ha csak az egyiknek van tünete. Különben odavissza adogatjátok, és mindig csak nálad lesz kellemetlen tünet.
2018. szept. 29. 20:11
 7/10 anonim ***** válasza:
49%
A szex a gombán sajnos nem segít.Az végülis nem lehetetlen,hogy a tabi valamiért nem folyt ki,bár az 1hét azért sok.Használj flórahelyreállítót,ha utána sem lesz jobb menj vissza a nőgyógyászodhoz.
2018. szept. 29. 20:18
 8/10 A kérdező kommentje:

Mindenképpen megyek újra oevoshoz,viszont kb egy órája megjött sajnos,úgyhkgy addig nem tudok.nem tudom mihez lezdjek most ezzel a gombával,amíg megvan :/

Lehetséges,hogy ettől elmúlik majd ,kitisztul a darabos folyás? Mert most már más gond tkp.nincsen .

2018. szept. 29. 21:17
 9/10 anonim ***** válasza:
49%
Valószínű nem folyt ki a kúp. Szokták ajánlani az orvosok, hogy felhelyezés előtt be kell vizezni a tablettát. A kúra lejárta után várni kell egy napot, és hüvelyöblítést végezni irrigátorral. Nem mindenkinek van a hüvelyének elegendő öntisztulása. Menstruáció után csinálj hüvelyflóra visszaállítást legalább egy hétig.
2018. szept. 29. 22:15
 10/10 A kérdező kommentje:

Rendben,köszi. Azt hogyan kell.

Bocsi,de még sosem volt semmi intom problémám,ez a legeslegelső.

2018. szept. 30. 07:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!