Létezik, hogy ettől múlt el a gombám (csoda)?
Túrós darabos folyással,viszketéssel ,égéssel kezdődött,elmentem nőgyógyászhoz,írt fel kúpot,sz*rt se ért. Magamtól elkezdtem a canestent,egy 500mg-os hüvelykúpot tettem fel. Ennek már egy hete.
Ugyanúgy változatlan minden, a hüvelyembe ha benézek felfele tiszta “túró”.
Tegnap már lefeküdtünk a barátommal,óvszerrel. Az óveszer külsején is látszott az a fehér a hüvelyemből.
Másnap (ma reggel) megyek wc-re (éjjel feküdtünk le) , hatalmas “darabok” mentek a wcbe a hüvelyemből,kicsit fura,fertőtlenítő szagú.
Utána belenéztem a hüvelyembe és sokkal tisztább,már csak nagyon kevés fehér darab van benne.
Abszurd ,de létezik,hogy a szextől lenne jobb?
Illetve létezik,hlgx azok a gyógyszer szagú darabok a canesten maradványai? Kicsit az az érzésem.
Lehet hogy egy hét után is ürüljön a canesten? És nem akart kijönni magától,hanem a pénisz most rásegített.
Nem igazán értem mi lehet...
22n
“Tegnap már lefeküdtünk a barátommal, ÓVSZERREL.” Ketteske. A szövegértési készségeddel van problémád?
Amúgy nem, nem “ürült ki” magától, menj vissza egy másik orvoshoz mert ez nem játék.
Mindenképpen megyek újra oevoshoz,viszont kb egy órája megjött sajnos,úgyhkgy addig nem tudok.nem tudom mihez lezdjek most ezzel a gombával,amíg megvan :/
Lehetséges,hogy ettől elmúlik majd ,kitisztul a darabos folyás? Mert most már más gond tkp.nincsen .
Rendben,köszi. Azt hogyan kell.
Bocsi,de még sosem volt semmi intom problémám,ez a legeslegelső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!