Júli 20. án múlt el a mensim és előtte 10. én hagytam abba fogamzásgátló szedését. Azóta nem jött meg. Vettem két tesztet, negatív lett. Mire számíthatok?
Arra, hogy fogamzásgátló abbahagyása után nem ritka, hogy valakinek nem áll egyből helyre egyből a normál ciklusa és mindehhez akár hónapok is kellenek. Tehát lehet, hogy a vérzésedet csak mesterségesen tudják csak meghozni.
Ideje, hogy ellátogass orvoshoz. Viszont soha nem azt kell nézni, hogy mikor múlt el a vérzésed, hanem hogy mikor kezdődött. Az orvos is azt fogja kérdezni, hogy mikor menstruáltál utoljára. És akkor ahhoz képest kell mondanod, amikor megjött, azaz a menzeszed első napját, nem azt, hogy mikor múlt el.
A júli 16-ai vérzés az még nem menstruáció volt,hanem megvonásos vérzés lehetett.
Kell pár hónap,mire újra visszaáll a peteérésed.Aki hormonokkal tömi magát,az ne számítson azonnal rendszeres ciklusra,ha leállt a tablettával.Teljesen normális,ha hónapokig nem jön meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!