Fogamzásgátló előtti vérvétel?
Figyelt kérdés
Most kezdek majd szedni és kaptam vérvételre beutalót. Viszont hamarosan megjön, valószínű hétfőig és akkor kell elkezdeni. Szóval még az első szem bevétele előtt menjek vérvételre vagy nem baj ha már elkezdem szedni?2018. szept. 22. 21:26
1/4 anonim válasza:
Szerintem addig ne kezd el szedni. Általában a foggátló felírása előtti kivizsgálás része a vérvétel, hogy az orvosod meg tudja állapítani, hogy megfelelő e számodra az a bizonyos típusú gyógyszer.
2/4 Ypszilon1980 válasza:
Így van. Először vérvétel, annak kiértékelése és utána szedd. Különben mi értelme lenne?
3/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Az orvos azt mondta kezdjem szedni és mikor elfogy az első adag, akkor menjek vissza a vérvétel eredményével.
2018. szept. 22. 22:29
4/4 Ypszilon1980 válasza:
Értem, akkor valószínűleg azért kéri, mert szeded a gyógyszert és mivel ezeknek a veszélye az, hogy trombózist kaphatsz, egy laborértékkel tudják ellenőrizni, de ehhez kell idő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!