Rendszertelen alvás okozhat menstruáció kimaradást?
Figyelt kérdés
Elkezdődött a suli, általában mikor hazajövök, nagyon fáradt vagyok, ezért alszom általában 3 órát. Este pedig fent vagyok szinte mindig 1:30-ig, reggel 6 felé kelek.
Nyáron is hülyén aludtam, kb ugyanígy. Ez okozhatja azt, hogy már több, mint egy hete késik?
16/l
Általában kb. normálisan megjön, pár nap eltéréssel. Írni csak most kezdtem el újra ez lenne a második alkalom.
Egyébként dietazok is, de ez szinte sose sikerül, tartom egy hétig, aztán 3 napig nem, majd újra. Szóval ez biztosan nem oka.
2018. szept. 12. 16:29
1/1 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy az alvásnak köze lenne hozzá. Talán a stressz, a sulikezdés miatt. Várj még vele, hátha megjön. Ha 3-4 hét után semmi, keresd fel a nőgyógyászod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!