Ez hüvelygomba?
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok, pár napja megujjazott a barátom (előtte kezet mosott,erre figyelünk) Másnap pedig egyszer élesztő szagú fehér folyásom volt, a nap további részében pedig nem éreztem rajta semmilyen szagot. Fehér folyásom mindig is volt, és ezt a szagot ma is éreztem, de csak most, a nap ezelőtti részében rendes szagú folyásom volt. Semmi más tünetem nincs ami jelezné a hüvelygombát. Nem csíp, nem viszket, a méhem viszont nyilallik párszor. Egyszer már használtam Canesten kúpot, de mint utólag kiderült fölösleges volt, mert nem hüvelygombám volt. Ez hüvelygombára utal? Esetleg van valami köze az ujjazáshoz? (Nőgyógyásznál voltam ezelőtt 1-2 hónapja, és azt mondta nincs bajom, tehát másra nem tudok gondolni )2018. szept. 12. 16:21
1/4 A kérdező kommentje:
(17 éves vagyok)
2018. szept. 12. 16:22
2/4 anonim válasza:
Nem hiszem, csak diszkomfort érzésed van, mert szűk vagy.
3/4 anonim válasza:
Nem feltétlen, de bármi előfordulhat.
Lehet venni a patikában, drogériákban tesztet, ami megmondja,hogy hüvelygombád van e. Ha nem szeretnél orvoshoz rohanni egyből, viszont szeretnél megnyugodni, akkor ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!