Nem múló hüvelygomba, mit tegyek?
Fáradj el egy bőrgyógyászhoz.
Mert amit te írtál gyógyszert Fluconazole-t az t minimum 1 hónapig, heti 1x kell szedni, de inkább tovább.
Szóval a nőgyógyászod nem alapos és figyelmes.
Fő kérdés: Mi alapján mondható, hogy gomba? Tenyésztés volt..? Mert az fontos lenne. Az orálisan alkalmazott triazolok amúgy elég ütősek, furcsa hogy az sem segített!
Műszálas bugyit hordasz? Meg esetleg tangát?
Ne egyél cukrot,szénhidrátot kb csinálj candida diétát, élesztős dolgokat is kerüld, mert ezek mind táplálják a gombát...
Nekem csak ez segített, 4 éve semmi bajom előtte viszont mindig azzal jöttem ki a dokitól,hogy gombás fertőzés
Nagyon együttérzek.Én már a gyógyszertárba se merek elmenni esküszöm, tuti kinéznek mert állandóan hüvelykúpokért mentem.Leírok pár dolgot amiket idaig kipróbáltam.(10 éve kűzdöm hüvelygombával)
Gynoxin 200mg (3x) - halottnak a csók
Gynoxin 600 mg (1x) - szintén
Canesten 3 db-os- 4 napig jól voltam
Canesten 1 db-os - 3 napig jól voltam
Flukonazol gyogyi - kb egy hétig okés voltam
Klion gyógyszer- nem használt
Klion hüvelykúp - nem használt
mindenféle élőflórás, tejsavas, probiotikus kúpok- nem használt
Betadine hüvelykúp - (csak akkor használ,ha kétnaponta felrakok egyet)
ezüst kolloid- nem használt
teafaolaj- nem használt
rózsavíz- nem használt
Pevaryl - nem használt
házilag gyártott hüvelykúp- nem használt
fokhagyma- nem használt
Akkor,kérdem én, mit csináljon az ember lánya?Hetente 2x sportolok, cukormentes étrenden vagyok, futok heti 4x, latexmentes óvszert használunk, monogám kapcsolatban.Én is kíváncsi vagyok a tapasztalaitokra mert rohadt nehéz így az élet, óriási diszkomfort...
6 Teljesen egyszerű a válasz: A partnered nincs kikezelve. És állandóan visszafertőz téged.
Ha a partnert nem kezelik ki, te az összes létező kúpot és gyógyszert beszedheted, akkor is újra és újra ismétlődik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!