Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Gyógyszerszünetben is szedett...

Gyógyszerszünetben is szedett fogamzásgátló: terheli a szervezetet?

Figyelt kérdés

Elfelejtettem bevenni az adott gyógyszer levél 3. Hetében egy szem gyógyszert (konkrétan a 20. Szemet), így követve a gyógyszer leírását, bevettem az elmaradt szemet (12 órán kívül voltam már), aztán az esedékes szemet is, majd gyógyszerszünet nélkül kezdtem el a következő levelet szedni. Az első nap nagyon bódult voltam, mint aki nincs is teljesen magánál, illetve az első 3 napban minimálisan szúrt a méhem. Eltelt egy hét, azóta semmi más nem jelentkezett.

Én ezt betudtam a hirtelen jött sok hormonnak, de nagyon félek, hogy terhes vagyok. Ha valaki volt hasonló helyzetben, érzett valamilyen hatást, hogy több gyógyszert szedett?

2018. szept. 11. 22:30
 1/4 anonim ***** válasza:
Miért nem tartottad meg a szünetet? Egyszerűbb lett volna a szünetben gumit húzni, minthogy összezavard a szervezetedet a következő levéllel.
2018. szept. 11. 23:08
 2/4 A kérdező kommentje:
Mert allergiás vagyok a latexra.
2018. szept. 12. 05:38
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát... Így az egész 2. levél alatt számíts köztes vérzésre. Én a kihagyott szem utáni minimum 5 napban nem szexelnék.
2018. szept. 12. 13:00
 4/4 A kérdező kommentje:

Egy hete szedem az új levelet, barnázás van, de nagyon-nagyon minimális.

Nem szexeltünk azóta, igazából a kihagyott nap utáni naptól félek csak, hogy attól lehetek-e terhes.

2018. szept. 12. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!