Barátnőmmel már 1 éve óvszerrel védekezünk de én nem bírom már, van valami lehetőség?
Barátnőmmel több mint 1 éve óvszerrel védekezünk, mert sajnos a nőgyógyász nem írt fel neki fogamzásgátlót pár hónappal ezelőtt, ugyanis az anyukájának volt egy tüdőembóliája 3 éve és ez által azt mondta hogy ő is hajlamos rá. Ennek kiváltó oka pedig lehet a fogamzásgátló is.
A nőgyógyász felsorolta a többi lehetséges fogamzásgátló módszert is de tulajdonképpen mindegyiket leszavazta fiatalsága miatt és így maradt a gumi óvszer. Én viszont már nem bírom, nem élvezem a szexet, nem érzek semmit, nem jó így. Van valaki hasonló cipőben és esetleg tudna ajánlani valamit? Senkitől nem hallottam még hasonlót
Azért nem élvezed a szexet óvszerban,mert a fejedbe vetted,hogy az úgy nem jó.
Én 10 éve szexelek gumival és semmi bajom vele,felnőtt emberként megtanultam mérlegelni és elfogadni az adott lehetőségeket.
Egyébként ,inkább használok gumit,minthogy mérgezze magát a barátnőm,hogy aztán mindenféle hormonális baja legyen a későbbiekben.Ezt fejben kell eldölnie,ne a barátnődet okold érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!