Ha menstruálok attól még írnak fel fogamzásgátlót? SZTK mennyire sz. R?
A fogamzásgátlóknál meg van adva, hogy mikor kell elkezdeni. Amikkel én találkoztam azokat akkor kellett mikor megjött, úgy védett rendesen. Szóval nem biztos, hogy elkezdheted, amint elmúlt.
Mikor nekem írták fel, nem vizsgált meg a doki, csak elküldött a laborba vérvételre és az alapján írta fel.
Értem. Ezt nem tudtam, vagyis így hallottam.
De elmehetek most is orvoshoz, csak nem vizsgál meg, ugye? Igazából panaszom nincs.
És amúgy a nőgyógyászatra kell időpontot kérnem, azt írják? Milyen világ van ott?
Egyszer voltam gyerekként magánorvosnál, de nem jó élmény volt.
Ezért nem akarok magánorvosnak fizetni, sima gyógyszerfelírás.
Szerintem orvosa válogatja, hogy megvizsgál e, vagy csak vérvételt kér. De ha most menstruálsz mire időpontot kapsz nem fogsz. Igen kell időpont, hívd fel a szakrendelőt ahová tartozol és ők majd adnak.
Milyen világ? Orvos függő. Főleg ha nem magánba mész. Voltam már olyan orvosnál is tb alapon aki nagyon bunkó volt, de olyannál is aki végtelenül kedves, és normális. Ne görcsölj rá, és ne vedd magadra a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!