Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Mit csinaljak ha nem eleg a...

Mit csinaljak ha nem eleg a normal tampon?

Figyelt kérdés
16 eves vagyok es meg szuz azonban az a problemam hogy eddig sima mini tampont hasznaltam de folyton kifolyt a ver es nekem tul kicsi volt ezert valtottam normalra.Tegnap viszont kiprobaltam a normal ejjszakai valtozatat.Es most felraktam egy sima normalt es nekem az is mar tul kicsi szoval kifolyik ott is a ver pedig csak 10 perce raktam be.Az ejjszakai az ami mellett nem folyik ki semmi.Mar nincs meg a szuzhartyam amiota normalt hasznalok.Mi lehet a problema?
2018. szept. 7. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha jó az éjszakai (nem is tudtam, hogy van olyan), akkor mi a gond?
2018. szept. 7. 19:46
 2/5 Metionin ***** válasza:
100%
Van akinek ennyire erős vérzése van és a hüvelye is tág. Használd akkor az éjszakait, vagy van a super, az a legnagyobb.
2018. szept. 7. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél supert, v super plust. Nekem is az kellett már elég korán.

A tampomtól meg nem feltétlen szakad át a szűzhártya.

2018. szept. 7. 20:22
 4/5 anonim ***** válasza:
100%

használj super tampont, de a minőség sem mindegy!!! én csak O.B.-t használok, nauturella és társai szerintem a nyomába sincs.

használhatsz hozzá pluszba betétet is, így tuti nem lesz gond!

sosem értettem honnan tudják egyesek, hogy nincs meg a szűzhártyájuk(???)

lehet már rég átszakadt, lehet még most is megvan. 26nő

2018. szept. 7. 20:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet, hogy azért vérzel a felhelyezést

követő percekben, mert az a vér folyik le, ami a tampon alatti részén maradt a hüvelynek? Egy tisztasági betét amúgy is mindig kell, hogy legyen a tampon alatt, az a biztos.

2018. szept. 7. 22:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!