Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Segítség, mit csináljak?

Segítség, mit csináljak?

Figyelt kérdés
Nem tudom hogy hogy történt és mikor, de kétségbe vagyok esve. Épp most lett vége a menzeszemnek és nem gyanítottam semmit. Most vettem észre hogy egy tampon bent maradt, vagy bent felejtettem valmaikor. Még sosem fordult ilyen elö velem...valószínűleg elfelejtettem hogy már egy van bent és beraktam még egyet ( tudom, hülye vagyok, kérlek az ilyen kommentektöl most kíméljetek meg). Nem tudom milyen régen volt bent, mit csináljak?Általában a vérzésem egy hétig tart. Nehezen, de sikerült kiszednem, viszont nagyon meg vagyok ijedve. El kell ezzel mennem orvoshoz? Lehet tőle valami komolyabb bajom?

2018. jan. 24. 13:23
 1/8 A kérdező kommentje:
Az még hozzá tartozik, hogy egyáltalán nem tapasztaltam rosszullétet, puffadást vagy rossz közérzetet
2018. jan. 24. 13:32
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Orvos ...
2018. jan. 24. 14:15
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Aha persze bent volt egy tampon és te felraktál még egyet.

És rosszul lettél volna tőle hidd el.

2018. jan. 24. 14:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, felraktam még egyet.
2018. jan. 24. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
És hogy a pélóban nem vetted észre, hogy kettő van fent? Az már rég rossz helyen van, és nyom, kellemetlen. Vagy a hüvelyed feneketlen katlan?
2018. jan. 24. 16:53
 6/8 A kérdező kommentje:
Úgy, hogy nem vettem észre. Mit mondhatnék még erről?
2018. jan. 24. 17:01
 7/8 anonim válasza:
100%
Hogyan vetted észre? Én nem érzek semmit és ma nekem detto ugyan az a helyzet annyival masabb hogy en nem tudom elsontemi hogy az almossagba ejszaka kivettem vagy sem es arra tettem-e ra. Hogyan jottel ra hogy benned van? Amikor megszivta magat kijott?
2018. jan. 24. 21:42
 8/8 A kérdező kommentje:
Elég kínos hogy történt..inkább leírom privátban
2018. jan. 24. 23:44

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!