Ez korai terhesseg jele?
Figyelt kérdés
A multhonap vegen jott meg a mengeszem raadasul hamarabb mint amire szamitottam 26.napra es kesobb szokott,anyival volt masabb hogy nem gorcsoltem anyira mint szoktam es kevesebb ideig tartott egy ket nappal es elenk pirosnak se lattam nagyon. De egy par napja ejjel is nagyon fajnak feszulnek a melleim es jobban bimbo kornyeken.emelyges is elofordul faradekony vagyok van hohy szedulok is egy par pillanatra es meg a hasam alja gorcsolget mintha meg akarna jonni.. meg valahogy semmi sem jo tehat eleg nyugos is vagyok. Mi lehet ez??2018. szept. 5. 21:58
1/10 A kérdező kommentje:
Ja igen es ha oldalt fekszem erosebben fajnak a melleim sirni tudnek szinte annyira,napkozben is fajdogal hol erosebben hol gyengebben..
2018. szept. 5. 22:01
2/10 A kérdező kommentje:
Es meg valami volt hogy megszakitassal vedekeztunk a parommal. Elnezest mar hogy kesze kusza vagyok de igy jutnak eszembe
2018. szept. 5. 22:07
3/10 anonim válasza:
Nem hiszem, csak megjött, de talán megér egy terhességi tesztet, hogy rövidebb is volt és más jellegű is volt. Ha negatív a teszt akkor se aggódj, nem vagyunk gépek, vannak furcsa ciklusok! 1 ugyanilyen alkalom volt nekem is, én nem voltam terhes. A menzeszem gyenge is volt, rövid is, aztán a mellem feszült folyamatosan utána meg csomó másik nyűgöm is volt. Teszteltem én is, negatív lett.
4/10 anonim válasza:
Még annyit, hogy végül elmentem vérvételre a sok egyéb bajom miatt, a TSH 5 körüli lett. Háziorvos erre csak kontrollt kért, azon viszont 1 körüli volt már. Hogy mitől volt annyi amennyi, sose derül ki. Később tudtam meg, hogy ekkora érték bezavarhata már a ciklust, úgyhogy nálam lehet valami hormongond volt akkor és az okozta a furcsaságokat.
5/10 A kérdező kommentje:
Es kivanosabb vagy te is? Ugy ertem nekem nagyon keves etvagyam van alapbol de mostanaban mindig ennek vmit ugy erzem semmivel se lakom jol
2018. szept. 5. 22:10
6/10 anonim válasza:
Nem, pont étvágytalan voltam akkoriban de nem vagyunk egyformák. Terhesen is étvágytalan voltam. Egyébként terhességnél is hasonlóak voltak a tünetek nálam, csak egyáltalán nem jött meg a menzeszem.
Aztán szülésem után meg peteérés körül állandóan émelyegtem meg alhasi fájdalmaim voltak. Pár nap alatt mindig elmúltak. Volt vagy 5-6 ciklusom is ilyen, aztán ez is elmúlt...
7/10 A kérdező kommentje:
Kesz kabaré ez a menstruacios ciklus komolyan.. ugy erzem magam mint wgy hisztis p*csa.. a parom mar a falra maszik a nyugosegemtol.. de sajnos nem tudok mit kezdeni vele :D remenykedem egyebkent egy kis szinten hogy terhes vagyok.
2018. szept. 5. 22:22
8/10 anonim válasza:
Én is bíztam benne. :D Na utána tettünk is érte :D Drukkolok! Mikor fogsz csinálni tesztet?
9/10 A kérdező kommentje:
Igazabol meg nem tudom varok egy kicsit.!
Jovohet keddre kaptam idopontot az orvosomtol addig varok ha van vki odabent akkor mar sztem latni fogja ha nem es kizarja akkor kicsit csalodott leszek de nem adom fel...
Gratulalok hogy osszejott! :)
2018. szept. 5. 22:34
10/10 A kérdező kommentje:
Erre rajott ma egykis szag undor . En dohanyzom de ahogy el szivtam egy szalat nem esett jol es meg raadasul emelyegtem is tole.. egesznap faradt vagyok nincs kedvem semmihez..
2018. szept. 6. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!