Volt már mással Is ez? Ki tudja mi állhat mögötte? Lehetek terhes? Csak nem korai?
Figyelt kérdés
! Segítség kellene tőletek hátha más is járt már ilyen cipőben! A párommal el terveztük hogy szeretnénk babát! Áprilisban volt meg az utolsó mensim! Ami nekem mindig rendszeresen időben jelentkezett most elmaradt májusban! Előtte való egy héttel pecsetelo barna verzesem volt. Enyhe 2-3 napig! Teszteltem utána az negatív lett! Tegnap voltam nőgyógyásznál és nem látott semmit sem! Annyit modnott ha 3heten belül sem jelentkezik újra vizsgál! Számomra csak az a furcsa, hogy pont mikor belevágtunk ebbe akkor marad ki a menstruaciom! Tuneteim voltak, amiket én esetleg annak tudtam tekinteni, az az erős fejfájás és néhai emelyges! Járt már más is így? Érzem és tudom hogy ebben a hónapban már nem fog meg jönni! Sose késett nekem. Ki tudja mi állhat mögötte? Csak egy picit tanácstalan vagyok!#terhesség #Menstriuacio késése
2018. máj. 8. 09:06
1/4 anonim válasza:
Szimplán pszichés alapú az egész.
3/4 A kérdező kommentje:
Igyekszem addig nem ra Gorcsolni erre! Amíg a végére nem járunk!!
2018. máj. 8. 12:20
4/4 anonim válasza:
nem fog tetszeni amit írok, de igazuk van az elöttem szólóknak. Hogy én miket tudok hallucinálni mensi elött... röhej. mióta babát akarunk minden alkalommal vagy vmi tipikus tünetem. Mensi csúszik aztán persze megjön. Lehet nálad is ugyan ez van. (fogalmam sins hogy lehet, nekem Sem megy) de próbáld meg elengedni a dolgok. Aztán jön az a baba :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!