Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Negró és fogamzásgátló együtt?

Negró és fogamzásgátló együtt?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Tudom,buta kérdés,de muszáj feltennem,mert nagyon aggódós vagyok. 1 db negró cukorka hatással lehet a fogamzásgátló hatására? (Zoely) Mindig védekezünk gumival is mellette,ma vettem be egy negrót,mert fáj a torkom,és nem is tervezek így szexelni,csak megkérdezném.

Köszönöm előre is a választ! :)

2018. szept. 2. 19:28
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Még mindig nem érted,hogy nem ez volt a kérdésem? :D
2018. szept. 3. 06:31
 12/16 anonim ***** válasza:

"Baj,ha biztosra akarok menni,és nem járok évente abortuszra?"

Természetesen ez nem baj. Jó az, ha az ember felelősségteljes. De te egy pötit átestél a ló túloldalára.

Le van írva a fogamzásgátló papírjában, hogy mi gyengíti a hatását (egyes antibiotikumok és gyógynövények, illetve a bevételt követő 4 órában a hányás és a hasmenés). Ezek közül jól látszik, hogy a Negro egyikbe sem sorolható. Így tehát nem gyengíti a hatását.

Tényleg felesleges a gumi is. Neked most egy 28 napos mű ciklusod van, ami egy mű vérzéssel kezdődik (megvonásos vérzés). Nincs peteérésed sem, illetve a gyógyszer elvékonyítja a nyálkahártyádat is, hogy ha meg is érne egy szerencsétlen kis pete, és esetleg valahogyan meg is termékenyülne, akkor ne tudjon beágyazódni. Szexelhettek ti 100x is egy nap, akkor sem leszel terhes. Ehhez csupán annyi kell, hogy helyesen szedd a gyógyszert. Ha pedig valami gyengíti a hatását, bőven elég akkor gumit használni. Élvezd ki, hogy szexelhettek gumi nélkül. Nem kell duplán költekezni a védekezésre. Egyébként sem olyan könnyű teherbe esni.

2018. szept. 3. 08:47
 13/16 A kérdező kommentje:

Én egyedül azért bizonytalanodtam el,mert nem igazán tudtam,hogy mi van a Negróban,utánaolvastam,és azt írták,hogy ánizs,ami egy gyógynövény. Én csak a lyukaslevelű orbáncfűről tudok,hogy gyengítené a tabletta hatását,de inkább előre gondolkozom,és megkérdezem.

De mint mondtam,én is tudom,hogy túlaggódom az egészet,ami már szinte nevetséges. És azt is tudom,hogy dolgozom az ügyön,járok szakemberhez a terherbeeséstől való szorongásom miatt. Szóval ezért kérek mindenkit,hogy ne kritizálja a védekezési szokásaimat,mert én is tisztában vagyok vele. :)))

2018. szept. 3. 17:19
 14/16 A kérdező kommentje:
*Elnézést,nem gyógynövényt akartam írni,hanem fűszernövényt.
2018. szept. 3. 17:20
 15/16 anonim ***** válasza:

"Baj,ha biztosra akarok menni,és nem járok évente abortuszra?"

Én is fogamzásgátlót szedek, gumit nem használunk mellé, és mégsem járok évente abortuszra... (sőt, sosem kellett mennem)

Elgondolkoztató!

2018. szept. 6. 17:25
 16/16 A kérdező kommentje:
Ezt nem így értettem,de szerintem hagyjuk is,mert a kérdésemre már kaptam választ,az pedig,hogy hogyan védekezek,magánügy. :)
2018. szept. 7. 12:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!