Negró és fogamzásgátló együtt?
Sziasztok! Tudom,buta kérdés,de muszáj feltennem,mert nagyon aggódós vagyok. 1 db negró cukorka hatással lehet a fogamzásgátló hatására? (Zoely) Mindig védekezünk gumival is mellette,ma vettem be egy negrót,mert fáj a torkom,és nem is tervezek így szexelni,csak megkérdezném.
Köszönöm előre is a választ! :)
A gyógyszer lényege pont az lenne,hogy beléd élvezhessen az a szerencsétlen párod.Minek mérgezed magad feleslegesen?
Egyébként nyugodtan ehetsz negrót,egyáltalán nincs hatással a tablettára,értelemszerűen.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igen,tisztában vagyok azzal,hogy teljesen felesleges a gumi is,de mint mondtam,nagyon aggódós típus vagyok,látjátok,még egy szem negrótól is beparázok :D
édes istenem...ne haragudj, de te nem aggódós vagy, hanem buta és gyerekes, akinek bizony nem való a szex.
nem írtad hány éves vagy, de ez egy 8 éves szintje...
egyébként ennyi erővel megkérdezhetnéd, hogy a kenyér vagy a paradicsom hatással van e a fogamzásgátlóra, amit teljesen feleslegesen szedsz, mivel semmi hasznát nem veszitek...
nem kell minősíteni téged, megtetted te :D
komolyan most sem érted mekkora butaságot kérdeztél a negróra vonatkozóan? istenem gyere leeeeeeeeeeeeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!