Mi lehet a baj?
Nekem is ilyen volt a menstruációm sokáig. Lábra se bírtam állni. Hánytam, ment a hasam.. nem mentem vele nőgyógyászhoz, gondoltam nekem ez jutott.
20on évesen voltam először és nem látott semmi rosszat, szóval gondolom akkor se volt.
#1 vagyok
A te tested a te egeszseged, nem edesanyade... menj el dokihoz
Két ismerősömnek cisztája volt ilyen tünetekkel, egyikőjük el is ájult, kórházba került, fél évig nem volt menstruációja, másiknak ki kellett venni az egyik petefészkét (a másiknak szerencsére nincs baja), most mindketten reménykednek, hogy később lehet majd gyerekük. Mindketten húszévesek, tehát fiatalok is.
Ha édesanyád nem szeretne segíteni nőgyógyászhoz menni, mondd meg neki nyugodtan, hogy ha komoly a baj, lemondhat az unokákról is.
De tényleg mindenképpen menj el nőgyógyászhoz, ha kell, anyukád nélkül (ha félsz egyedül, kérj meg barátnőt, más női rokont, megbízható ismerőst, hogy kísérjen el).
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!