Anyukámnak méhnyakrákja van mit tegyek?
Az a helyzet hogy nagyon anyás vagyok és nem akarom elveszíteni megkell műteni mert méhnyakrákja van 😭😭😭😢😢 stádiumok közül a 0.szinten, azt mondta a doki hogy áttétje nem lehet múlva szeptemberben műtik ki kell venni a méhét mit tegyek? 18/F
Félek...
Amikor terhes voltam, akkor derült ki a méhnyakrákom. Szüléskor kivették a méhem, mert vállaltam a kockázatot, és nem szakíttattam meg a terhességet. Ennek már 21 éve.
Édesanyádnál is időben felfedezték, megműtik és jó esélye van arra, hogy ott legyen az unokái esküvőjén :) Te pedig tanulj belőle, és tartsd fontosnak, hogy ha szóba kerül, mondd el a lányoknak, hogy fontos a szűrés. Kitartás, anyukádnak teljes felépülést kívánok!
8as,elhúzódó menstruáció,illetve erős vizes folyàs
Volt a tünet.
Köszönöm a választ. Nekem 2 napja volt abrasiom. December óta kis kihagyásokkal barnás folyásom van
... illetve amit mostanában vettem észre pár csepp vízszerű folyás főként reggelre. Rákszuresen voltam gyulladást, baktériumot és ASC-US-t irt le. Kaptam klion hüvelytablettat így most nem tudom a vizes folyást ez hozta ki vagy amúgy is lett volna. De majd a szovettanbol minden kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!